Amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva al Solsonès, el Consell Comarcal promocionarà l'esport base i els clubs que tinguin esportistes federats. Així, a partir d'ara, assumirà econòmicament el preu de la prova d'esforç, d'un import de 15 euros. Tot i això, el total de la revisió esportiva té un cost de 80 euros. En el moment de la inscripció a les proves, caldrà que l'interessat deixi un dipòsit de 30 euros.

El Centre Sanitari del Solsonès ofereix revisions esportives amb proves d'esforç adreçades a tots els practicants d'esport de la comarca. Enguany, però, el centre mèdic ha pogut reforçar el servei a partir d'un acord amb el Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació d'Althaia (CIMETIR).

Els usuaris interessats a fer la prova d'esforç cal que s'inscriguin al Centre Sanitari del Solsonès. El període d'inscripció per poder efectuar aquestes proves s'acaba dimecres que ve, 18 de juliol. Posteriorment, el centre sanitari contactarà amb els inscrits i els citarà un dia i hora per portar a terme la revisió.