El Grup de Gèneres La Fura va instal·lar el seu segon Punt Lila en el marc dels concerts nocturns del Cap de Setmana Jove de Joventut Solsonina, que va decidir sumar-se de nou a la campanya en contra de les agressions sexuals.

El Grup de Gèneres explica que aquesta segona estrena del servei no ha tingut cap incidència, a diferència de la primera vegada, quan en l'espai del Bestiari Fest, per la Fira de Sant Isidre d'enguany, els cartells dels banys dels nois van haver de recanviar-se fins a quatre vegades, mentre que els dels lavabos de les noies van mantenir-se intactes.

Aquesta vegada, però, el Punt Lila va situar-se a la barra en lloc d'ubicar-se en un espai independent. A més, es podia veure il·lustrat a partir de tres panells informatius i una pancarta que feia evidència de la campanya, «Fem-nos lliures d'agressions sexistes», de la qual forma part la iniciativa.

La funció de l'entitat rau a oferir atenció i acompanyament en casos d'agressió per motius de gènere, orientació sexual i aspecte físic, entre d'altres.