L´Ajuntament de Solsona ha rebut l'ajut de la Diputació de Lleida, emmarcat al Pla extraordinari d'Inversions locals, que correpon al 26% del preu total de la compra, que va ser de 750.000 euros. El consistori ja ha justificat l´import de la despesa i, una vegada es faci efectiva la subvenció, es preveu dur al Ple un nou expedient de modificació de crèdit per invertir aquesta injecció de fons en altres projectes municipals, que s´estan estudiant, i són principalment de caràcter urbanístic.

El febrer de l´any passat es va fer efectiva l´adquisició de tres parcel·les que sumen un àmbit de 3.860 metres quadrats i que, amb l´espai del Camp del Serra que ja era de titularitat municipal des del 2007 -tres quartes parts del total-, representa la dotació a Solsona d´un espai urbà de 21.458 metres quadrats al centre de la ciutat i a tocar del nucli antic.

A banda, l'ens també s´ha acollit al Programa d´arrendaments i subministraments de la Diputació de Lleida pels anys 2017, 2018 i 2019 per sufragar el subministrament elèctric de l´enllumenat públic. La Diputació ha notificat al consistori la concessió de 15.179 euros per a cadascun dels tres exercicis. La despesa total del consistori en energia elèctrica de l´enllumenat és de 185.000 euros anuals.