La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquest dimecres a la comarca del Solsonès, en la quarta jornada de visites institucionals que fa tot el territori. S´ha reunit amb els alcaldes de Sant Llorenç de Morunys i d'Olius.

A l´ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, Alba Camps s´ha reunit amb l´alcalde, Francesc Xavier Mas, amb qui ha tractat d´assumptes municipals vinculats a la indústria, la cultura i l´ensenyament, així com del projecte "Feel la vall de Lord" per a la dinamització turística, integrat en el pla de foment territorial del turisme de la Direcció General de Turisme.

A la població d´Olius, que compta amb 931 habitants, la delegada Alba Camps ha visitat l´edifici consistorial i ha conversat amb l´alcalde de la població, Antoni Márquez, el regidor de l´equip de govern Josep Caelles, i els regidors a l´oposició Maria Pilar Casas i Robert Molas. Amb ells ha tractat aspectes de desenvolupament rural, viaris, socials i comunitaris, entre els quals destaca el sistema de recollida selectiva porta a porta que precisament avui dia 1 d´agost s´implanta al municipi. Alba Camps ha pogut copsar la bona sintonia entre el consistori i la representació territorial del Govern de la Generalitat.

En aquesta jornada la delegada del Govern ha adaptat l´agenda del pla de visites inicial de conèixer els municipis més gran i més petit de cada comarca per visitar el segon i tercer municipis de la comarca del Solsonès per quantitat d´habitants.