Aquesta setmana s'han posat a votació les cinc fotos finalistes del sisè Concurs Fotogràfic de la Festa Major de Solsona a Instagram, coorganitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i l'Agrupació de Geganters.

Les imatges seleccionades s'han publicat als comptes d'Instagram @solsonaturisme i @geganters_solsona, des d'on es poden votar fins diumenge de la setmana que ve, el dia 30 de setembre, segons informen fonts de l'organització.

De la suma de M'agrada rebuts en resultarà la imatge guanyadora, i la seva autora o autor guanyarà un lot de productes artesans i alimentaris del territori, un sopar per a dues persones, un drac de goma, el llibre Casserras, escultors de gegants, un joc Memory i una motxilla de Solsona.

Pel que fa als finalistes, de 368 imatges participants, són Antonio Chaparro (@chaparrobol) amb El ball dels cavallets i els gegants, Iolanda Montanyà (@_mirades) amb Els óssos i El drac, un dels més antics de Catalunya, Albert Caelles (@albertcaelles) amb Els nens i el bou i Jordi Sendarrubias (@jordisenda) amb Mirada de bastonaire.