L'humorista, reportera i guionista Ana Polo visita Solsona aquest dissabte 6 d'octubre per oferir un monòleg feminista. L'activitat tindrà lloc a les vuit del vespre al Teatre Comarcal del Solsonès, amb taquilla inversa i una aportació recomanada de 3 euros. Es tracta del segon acte del cicle 'Cultura amb nom de dona', organitzat pel Grup de Gèneres del Casal Popular La Fura.

L'entitat organitzadora presenta Ana Polo dient que la seva veu "ens pot sonar del programa La Segona Hora de Rac1, de Catalunya Directe de 8tv", i afegeix que la intenció és "carregar-nos el patricarcat amb molt d'humor, perquè si no es pot riure, aquesta no és la nostra revolució".

Aquesta programació d'activitats culturals organitzada pel Grup de Gèneres amb el suport de l'Ajuntament de Solsona i més entitats de la comarca, s'emmarca dins de la campanya «Fem-nos lliures. Contra les agressions sexistes i de gènere». Els actes s'allargaran fins al mes de desembre, i tocaran diverses disciplines com ara la música, l'escriptura, la il·lustració i una taula rodona intercultural.