El programa «Salut, consciència i moviment» proposa per al 20 d'octubre un nou taller a càrrec de l'especialista en nutrició Cristina Gual. Aquesta setmana se n'obren les inscripcions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Després del taller de primavera, l'abril passat, l'educadora i xef d'alimentació natural, membre de l'equip de Kalegría, torna a Solsona amb una nova sessió, «La tardor a taula». L'objectiu, a banda de proporcionar recursos i receptes de cuina, és que els participants comprenguin la connexió entre l'alimentació i el seu grau de benestar i vitalitat. La formació inclourà un recull de receptes.

Les inscripcions es poden fer per al grup del matí, de deu a dos quarts de dues, o per al de tarda, de dos quarts de quatre a set. Es faran a la cuina del Casal Cívic Xavier Jounou i el preu és de 20 euros. Les places són limitades. L'activitat és organitzada per les regidories de Salut i Polítiques d'Igualtat i pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Solsonès, amb el suport de l'Institut Català de les Dones.