La jornada sobre «La diferenciació i la cooperació en el sector artesà com a factor clau per al desenvolupament local», que forma part del Fòrum del Talent de Solsona i Cardona, va reunir una vintena d'artesans de la comarca. Carme Peix, de la consultora Hidra, va portar a terme la conferència, el dijous passat, al Casal de Cultura de Solsona. La consultora fa més de quinze anys que desenvolupa projectes per impulsar l'economia local, basats en el foment de l'associacionisme.

Carles Pujol, dinamitzador agroalimentari de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, va dir després de la trobada que l'artesania «alimentària d'arts i oficis és identitat, és territori i és qualitat». A més, el grup d'assistents a la jornada van poder compartir experiències després de la xerrada de Carme Peix.

Fins i tot hi va haver un moment, ja al Bar el Casal, en què van aprofitar per fer-se fotos per compartir a les xarxes socials. La convocatòria s'emmarca en la tercera edició del Fòrum del Talent de Solsona i Cardona.