El Centre Sanitari del Solsonès porta a terme diverses accions de cara a reduir el consum de tabac. Aquesta setmana els accessos del centre han estat etiquetats com a Espais Lliures de Fum. Es tracta d'una actuació que pretén alliberar les zones properes al Centre Sanitari del consum de tabac, segons informa el Consell Comarcal del Solsonès. La iniciativa se suma a la Setmana Sense Fum que es va desenvolupar durant el mes de maig amb diverses accions.

A més d'aquestes actuacions, el Centre Sanitari ha participat, aquest cap de setmana, a la III Jornada de la Xarxa de Prevenció i control del tabaquisme que va tenir lloc a Igualada, en la qual es van celebrar diverses ponències amb relació al tabac i l'entorn.

Personal del Centre Sanitari del Solsonès es va encarregar d'exposar, en la taula rodona «Entorn sense fum, experiències per un entorn sense fum en diferents àmbits», els resultats del treball de l'Entorn Sense Fum als centres educatius. L'experiència va tractar de l'abordatge del tabaquisme a les escoles de Cardona i Solsona, amb una molt bona acollida.