15 de octubre de 2018
15.10.2018

La Fira del Bolet de Solsona incorpora tallers de cuina

La mostra buscarà atraure el públic amb un nou al·licient al voltant de la figura del bolet

15.10.2018 | 20:12
La Fira del Bolet de Solsona incorpora tallers de cuina

La Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona comptarà, en l'edició d'enguany, amb una activitat gastronòmica orientada al coneixement del producte del bolet i les seves receptes.

L'activitat constarà de diferents tallers per a diferents edats. El primer, amb el títol "Cuina boletaire per menuts" anirà a càrrec de Laia Espasa, de l'empresa solsonina Toleràncies, i consistirà en un taller de cuina didàctic on els petits de la casa podran aprendre una divertida i saludable recepta al voltant del bolet. Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes de 5 a 11 anys.

Una vegada finalitzat aquest primer, a dos quarts de set de la tarda, Marc Pla, de la Formatgeria el Miracle, impartirà un segon taller obert a tothom, on es maridarà el formatge amb bolets i productes ecològics. Les places per aquests tallers són limitades.

L'activitat està organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, el Consorci Leader de la Catalunya Central i Gustum, i compta amb el suport del Departament d´Agricultura de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Europeu Agrícola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook