La Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona comptarà, en l'edició d'enguany, amb una activitat gastronòmica orientada al coneixement del producte del bolet i les seves receptes.

L'activitat constarà de diferents tallers per a diferents edats. El primer, amb el títol "Cuina boletaire per menuts" anirà a càrrec de Laia Espasa, de l'empresa solsonina Toleràncies, i consistirà en un taller de cuina didàctic on els petits de la casa podran aprendre una divertida i saludable recepta al voltant del bolet. Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes de 5 a 11 anys.

Una vegada finalitzat aquest primer, a dos quarts de set de la tarda, Marc Pla, de la Formatgeria el Miracle, impartirà un segon taller obert a tothom, on es maridarà el formatge amb bolets i productes ecològics. Les places per aquests tallers són limitades.

L'activitat està organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès, el Consorci Leader de la Catalunya Central i Gustum, i compta amb el suport del Departament d´Agricultura de la Generalitat de Catalunya, i el Fons Europeu Agrícola.