L'onzena Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona es complementa enguany amb tres tallers sobre cuina. El primer es celebra avui a partir de les sis de la tarda a l'edifici Seminari del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal (CTFC), amb Laia Comas i Roger Vilaginès, cuiners del restaurant Mare de la Font.

El proper dissabte a partir de les cinc de la tarda, la plaça Major acollirà dos tallers més de cuina. El primer, amb el títol 'Cuina boletaire per menuts' anirà a càrrec de Laia Espasa, de Toleràncies, i consistirà en un taller de cuina didàctic on els petits de la casa podran aprendre una divertida i saludable recepta al voltant del bolet. L'activitat va dirigida a nens i nenes de 5 a 11 anys.

Una vegada finalitzat aquest primer, a dos quarts de set de la tarda, Marc Pla, de la Formatgeria el Miracle, impartirà un segon taller obert a tothom, on es maridarà el formatge amb bolets i productes ecològics. Les places per aquests tallers són limitades. Les activitats estan organitzades pel Consell Comarcal del Solsonès, el Consorci Leader de la Catalunya Central i Gustum, i compten amb la col·laboració del Departament d´Agricultura de la Generalitat de Catalunya, el Fons Europeu Agrícola i l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.