Per a Mireia Vila, entrenadora de l'equip femení de futbol sala de Solsona, «des que vaig començar a jugar, que devia tenir uns 7 anys i no hi havia cap equip de nenes, fins ara, que en tinc 26 i faig d'entrenadora, he vist una gran evolució. El que abans era considerat un esport exclusivament per a nois ara és un esport per a tothom. Tot i així, queda molt camí per fer encara, i aquí hem de treballar perquè el futbol femení de la comarca sigui quelcom per parlar-ne i gaudir-ne». Vila, de petita i a l'institut, havia sentit sovint que el futbol no era per a noies, «però estem canviant les etiquetes», conclou.

Actualment, el sènior femení del CB Solsona es troba al capdavant de la classificació de la 2a divisió catalana. El cadet-infantil femení es troba en una divisió única i l'aleví-infantil femení també a segona divisió catalana. El futbol femení a Solsona ha evolucionat positivament en els darrers anys.

Sovint, a poc a poc, tal com afirma el coordinador del club de Futbol Sala Solsona, Gerard Valverde. Valverde va entrar al club la temporada 2014-2015 com a segon entrenador del cadet-juvenil femení, i tot i que el nombre de jugadores ha tingut alguns alt i baixos, han pogut anar mantenint els equips i enguany amb el sènior han pujat de categoria.