Albert Colell va decidir-se a entrar al pubillatge solsoní «a còpia d'anar parlant amb l'Anna, i un dia tornant de Patum em vaig acabar convencent», explica l'hereu de Catalunya de l'any 2018. Anna Montraveta va ser pubilla de Catalunya l'any 2017 i de Solsona el 2016. A més, Montraveta va ser qui va entregar la banda solsonina, i la catalana, a Laura Algué.

«És com una germana gran per a mi. Quan em va donar la banda de Solsona ja va ser genial, i al Nacional de Gironella, quan van cridar el meu nom i va venir l'Anna a donar-me-la... Sense paraules», explica Algué.

Montraveta es mostrava emocionada després de l'acte de proclamació de la pubilla i l'hereu de Catalunya 2018, i ha explicat a Regió7 que està «molt orgullosa que hagin sortit els dos. A part de ser de Solsona, ens vincula un lligam més enllà del pubillatge. Som molt amics i m'ha fet molt feliç que sortissin, a part de la sorpresa que hagin estat tots dos!».

A l'hora de demanar-li que doni un consell als seus companys després d'un any com a pubilla de Catalunya, Anna Montraveta els recomana que valorin i aprofitin l'oportunitat, que facin totes les sortides que puguin, que si volen innovar que innovin i que aconsellin als nous i els donin la mà si necessiten alguna cosa. «Han d'ajudar per tal que hi hagi un bon ambient de pubillatge», afegeix la solsonina, i conclou que si ho fan «amb el cor, segur que ho faran molt bé».