Una esllavissada ha tallat durant tot el matí la carretera d'accés a les pistes i la urbanització de Port del Comte, al terme municipal de La Coma i la Pedra. Durant tot el dia, segons ha explicat l'alcalde Jaume Oriol, s'està treballant en la neteja de la via, que compta que quedarà oberta i es podrà transitar avui mateix, però ja ha demanat a l'Institut Cartogràfic que hi faci un estudi per veure quin tipus d'intervenció s'hi ha de dur a terme. Es tracta d'un talús que ja s'ha esllavissat en altres ocasions.

Oriol atribueix la caiguda de rocs de la paret a la intensa precipitació de diumenge i dilluns, més de 120 litres a Port del Comte. De totes maneres, el seu principal maldecap es veure com el seu ajuntament podrà assumir la despesa que necessita aquesta carretera. Es tracta d'una via de titularitat municipal que "fa temps que reclamem que passi a ser d'una altra administració" amb capacitat per fer front a les inversions que necessita. De moment, Oriol no se'n surt. Creu, però, que una situació com l'actual ha de desencallar aquesta situació, perquè "un ajuntament petit com el de La Coma i la Pedra no té recursos per afrontar aquestes obres".

A més a més, l'alcalde s'ha mostrat preocupat per la solució que ha de tenir el problema i per l'estabilitat de la paret afectada per l'esllavissada. "Sense entendre-hi, ens sembla que hi pot haver nous despreniments", ha afirmat Oriol. En qualsevol cas, l'alcalde vol garantir que la carretera quedi neta, per tal de mantenir oberta la connexió amb els veïns que viuen a la urbanització propera a l'estació d'esquí, i poder tenir la via absolutament en condicions quan comenci la temporada d'hivern i de l'esquí.