L'Associació de Festes del Carnaval de Solsona ha triat nou president en la seva darrera assemblea. La presidenta anterior, M. Àngels Guilanyà, va declarar la seva intenció de no continuar en el càrrec després d'haver-hi estat dos anys i la junta va votar Joan Solé com a nou president. A més, Raquel Vila és la nova vicepresidenta, Gerard Argerich el nou secretari i Ester Bajona la nova tresorera de l'entitat.

En el que és el seu tercer any a la junta del Carnaval, Solé ha declarat a Regió7 que les seves properes tasques seran «bàsicament ser una imatge representativa de l'associació, i a la vegada seguiré mantenint les funcions que he desenvolupat fins ara dins la junta». Les properes dates que té marcades a l'agenda el nou president són les dels veredictes del concurs de sobres de sucre i el cartell de la propera edició, les dues per al mes de novembre.

A més a més, el proper 17 de novembre l'entitat rebrà la medalla de la ciutat de Solsona, un reconeixement aprovat pel ple de l'Ajuntament solsoní. «I d'aquí a dues edicions serà el cinquantè Carnaval de Solsona. Ja s'estan portant a terme reunions amb presidentes i presidents d'anys anteriors per fer pluja d'idees de com celebrar-ho», ha assegurat Solé, que és realitzador audiovisual autònom i sempre ha estat involucrat amb el Carnaval.

«Des que era ben petit vaig formar part i vaig col·laborar activament en el Carnaval Infantil, llavors amb l'orquestra Patinfanjàs, i amb la comparsa Carnaval Quinto», conclou Joan Solé.