La plataforma per practicar salt amb corda elàstica de la presa de la Llosa del Cavall és més a prop de començar a funcionar. El proper dilluns dia 5 de novembre es farà un tall total a la carretera C-462 (carretera de Sant Llorenç de Morunys per la Llosa del Cavall) per tal d'instal·lar la plataforma.

El tall serà des del punt quilomètric 1, a la rotonda dels Plans d'Olius, on hi ha l'encreuament amb carretera C-462Z, fins al punt quilomètric 21, a l'encreuament amb la LV-4241 i el restaurant Vilasaló. La franja horària prevista serà des de les set del matí fins a les set de la tarda.

L'arquitecte tècnic i coordinador de seguretat Gerard Torres, encarregat de la direcció de l'execució de l'obra, ha explicat a Regió7 que hi intervindran dues grues de grans dimensions de l'empresa Grues Berga. Per portar a terme l'obra, els responsables han hagut d'avisar els ajuntaments de cada municipi afectat, així com els Mossos d'Esquadra, i diversos departaments de la Generalitat.

Pel que fa a la seguretat, l'organització vol impedir l'entrada de persones que no siguin veïnes durant la franja horària per «evitar que es facin mal», segons Gerard Torres.

Un cop instal·lada la plataforma a la presa, serà el moment per col·locar-hi terres, baranes i fer les primeres proves de salt. El salt amb corda elàstica, també anomenat bungee, és un tipus d'esport d'aventura que té com a finalitat llançar-se des d'una alçada elevada amb una corda elàstica lligada als turmells.