El cicle d'Economia Social i Solidària té una nova cita avui a les 7 de la tarda al Saló de les Homilies d'Organyà, de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. La taula rodona organitzada per la cooperativa l'Arada en el marc del programa Actua donarà visibilitat a petites iniciatives empresarials d'oficis i serveis. La majoria de les quals són cooperatives, segons l'Arada, i afegeix que provenen de diferents sectors.

Hi haurà la presència de membres de Cotó Roig, empresa manresana de teixits de cotó local; la cerveseria artesanal Ninkasi de Puig-reig; la fleca artesanal Massa Mare de Vic, i també hi prendrà protagonisme la cooperativa solsonina Voliacs, dedicada als serveis de dinamització turística.

Totes explicaran com, quan i per què neix el projecte i els motius pels quals s'han organitzat en el marc de l'economia social i solidària. El programa Actua rep finançament del departament de Treball Afers Socials i Famílies. El cicle té la col·laboració dels ajuntaments de Solsona i Sant Mateu de Bages, i també de l'Ateneu Cooperatiu.