10 de novembre de 2018
10.11.2018

El Patronat de Turisme és present a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú

09.11.2018 | 23:58

El Patronat de Turisme del Solsonès torna a ocupar un estand de la Fira de Novembre d'aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú per promocionar els recursos turístics, d'allotjament i de restauració de la comarca.

La novetat d'enguany per atreure visitants a l'estand del Solsonès és la presència d'un bust del gegant vell cedit per l'Ajuntament de Solsona i la d'un dibuix del gegant boig, cedit pel restaurant El Cobert de Solsona, amb el qual aquells que ho desitgin s'hi podran fer una fotografia i publicar-la a les xarxes socials amb el hashtag #turismesolsones.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú és el certamen multisectorial a cel obert més gran del país que se celebra anualment, en el qual pràcticament tota la ciutat hi participa. El Solsonès vol aportar-hi els seus actius més destacats per difondre'ls.

El president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles, ha destacat la presència de la comarca a l'esdeveniment, ja que la projecta davant d'un públic de turisme cultural i d'activitats de lleure a la natura amb la família.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook