Enguany l'Orfeó Nova Solsona ha canviat de president a presidenta, ja que Ignasi Farràs ha deixat el càrrec, que l'ha passat a ocupar Magda Miralles. I al final de l'any 2016, l'anterior directora Anna Camps, que ho havia estat des del 1986, va passar la batuta a Joan Boix.

En la darrera legislatura, d'aquesta manera, l'entitat ha vist canvis en dues de les seves principals cares visibles. Pel que fa a Joan Boix, que en els propers mesos complirà dos anys en la direcció de la coral solsonina, valora molt positivament la feina feta fins al moment, segons ha explicat a Regió7.

Objectius

«Per a mi és una satisfacció que els cantaires de l'orfeó vulguin compartir amb mi el seu temps i em permetin oferir la meva visió interpretativa de les obres que treballem», ha afegit Boix.

Per al jove director solsoní, l'objectiu és que el cor sempre millori, i a la vegada vol mantenir un ritme de treball que engresqui els seus components i ofereixi un resultat digne al públic. Joan Boix ha conclòs dient que l'únic que espera de la seva estada a la direcció de l'Orfeó Nova Solsona «és poder aportar alguna cosa als cantaires que passin per la coral i que les persones cantaires m'aportin a mi».