L'empresa solsonina Trepovi obre les portes de la seva nova nau en una visita organitzada pel Servei Connectem de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Serà el divendres 23 de novembre i donarà a conèixer el nou espai des d'on treballa l'empresa dedicada a la fabricació de dipòsits de gran capacitat a escala internacional.

L'objectiu d'aquesta visita és donar a conèixer l'empresa i a què es dedica, les oportunitats laborals que ofereix i quins són els requisits que demana, ja sigui en l'àmbit de formació, d'experiència o de competències. A la vegada, segons informen fonts de l'organització, els participants a la visita podran conèixer de primera mà com són els processos de selecció de l'empresa i què és el que més valoren de les persones candidates.

L'activitat està adreçada a les persones que estiguin interessades en conèixer o en poder formar part de la companyia. Els participants podran entregar en mà el seu currículum a l'empresa, en finalitzar la visita, continuen explicant fonts de l'Agència de Desenvolupament Local, que afegeixen que l'activitat està adreçada a les persones inscrites al Servei Connectem, prioritàriament en situació d'atur, que a la vegada estiguin seguint un procés d'orientació.

Les inscripcions són obertes fins al 20 de novembre, i cal enviar un correu al Servei Connectem. L'actuació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte de Treball als barris.

En expansió

L'empresa solsonina Trepovi SL va comprar gairebé 8.000 m2 de terreny el mes de febrer passat, amb drets de compra sobre una segona parcel·la de mides similars per poder construir una nova nau per assumir més producció. La nova nau ja s'ha posat en marxa aquest estiu i és situada al número 3 del carrer dels Paraires, al polígon Santa Llúcia de Solsona. L'espai té més de 3.000 m2 d'instal·lacions i ha ampliat les oportunitats de la companyia.

Trepovi és una empresa amb més de 25 anys d'experiència que es dedica a la fabricació de caldereria de polièster, com ara depuradores, filtres, dipòsits, tractament d'aigües residuals i netes. Per poder fer l'ampliació, va comptar amb una inversió de quasi 3 milions d'euros i un increment de la plantilla en 50 persones més en un termini de tres anys.