El Port del Comte, l'estació d'esquí del Solsonès, fa dos anys que té unes temporades molt bones. Sobretot la del 2016-2017, que va tenir un hivern «històric, el millor dels darrers deu anys i potser, fins i tot, dels quaranta anys d'història de l'estació», segons el director de l'equipament, Albert Estella, que va assumir el càrrec de director l'any 2012 i que abans havia estat cap de pisters durant vint-i-tres anys.

L'estació va tenir gruixos de fins a dos metres de neu, i estarà oberta ininterrompudament fins ben entrat el mes d'abril. Pel que fa a l'any passat, també hi va haver molta neu, tot i que no va ser tan bo, segons informen de l'estació solsonenca. Els motius van ser els caps de setmana amb condicions meteorològiques adverses, que van fer que molta gent decidís a última hora no pujar a esquiar. També hi va haver fortes ràfegues de vent que es van emportar molta de la neu creada amb els canons.

Tot i així, l'estació ha tingut dos anys amb una valoració més que positiva i vol que la temporada que comença continuï la dinàmica. Sobretot, comparant amb els anys 2015-2017, quan es van encadenar dues males temporades.