Per reivindicar el dia internacional contra la violència de gènere (25N), el Grup de Gèneres organitza aquest dissabte 24 de novembre una fira per tal de visibilitzar diferents situacions de violència que se segueixen vivint avui en dia per qüestió de gènere, segons informen fonts de l'entitat. Els estands estarà situat davant de l'Ajuntament de les deu del matí a les cinc de la tarda.

Les cinc parades representaran diferents situacions en què es manifesten violències. La idea del grup és que la gent s'acosti a descobrir i conèixer aquesta temàtica i que a la vegada que hi prengui part. La fira tindrà un model dibuixat segons els cànons establerts de bellesa per convidar als i les assistents a dibuixar el seu cos i comparar-lo amb els dels cànons establerts. També serà possible escoltar llistes de reproducció musical amb continguts masclistes o llegir notícies d'actualitat relacionades amb el tema.

La fira també va destinada a les nenes i nens, ja que comptarà amb un estand on els infants podran trobar diferents contes, dels que podran pensar, escriure i dibuixar com els hi agradaria que fossin els finals. El grup considera fonamental convidar a reflexionar sobre la construcció de gèneres des de ben petits.