Les danses tradicionals i els productes del territori són els protagonistes del festival FuraFolk, que arriba enguany a la vuitena edició. Demà, dissabte, a partir de les onze del matí, hi haurà un taller de ball folk a càrrec de Manxa Entre Cordes, grup compost per Irene Augé (Olius) a l'acordió, Núria Angrill (Oliana) al violí, Àngel Ollé (Guixers) a la guitarra i Pau Vives (Barcelona) com a mestre encarregat d'ensenyar les danses. El taller serà de dues hores i valdrà 12 euros. A partir de la una, Manxa Entre Cordes amenitzarà el Vermut Musical.

Enguany el Casal Popular La Fura, entitat organitzadora i espai on se celebra el festival, té la col·laboració de Territori de Masies, l'associació que aglutina entitats, empreses, productores i persones a títol individual del baix Solsonès com a dinamització del sud de la comarca.

Amb aquesta finalitat, a partir de les nou del vespre el cuiner Marc Pla Collado, de la Formatgeria el Miracle, s'encarregarà d'elaborar un menú amb productes de temporada i de Territori de Masies. El Furafolk clourà amb la festa a càrrec del grup Folkats, a dos quarts de dotze de la nit.