Un sou de 5.000 euros al mes durant 20 anys i 300.000 euros al comptat. És a dir, 1,5 milions d'euros. Aquest és el premi que el venedor de l'ONCE de Solsona Emilio Castillo Suárez va portar fins a la capital del Solsonès aquest diumenge passat, 25 de novembre i que ha anat a parar a un afortunat, de moment, anònim.

Fa tres anys que Castillo ven cupons de l'ONCE a Solsona i aquest dilluns es mostrava molt satisfet d'haver entregat per primera vegada una recompensa tant elevada. «És el premi més gran que he venut des que estic aqui», deia el venedor, que sol ubicar-se al Portal del Pont i a l'aparcament del supermercat Lidl.

L'afortunat va quedar-se amb el 29.018 de la sèrie 33 del sorteig de l'ONCE d'aquest diumenge, conegut com «El Sueldazo». A més, dos altres clients seus, de 35 i 60 anys respectivament, també tenien el mateix número, però d'una sèrie diferent. En el seu cas, rebran un premi de 20.000 euros cadascun.

«M'he posat molt nerviós, perquè entregar un premi així és una cosa que no te l'esperes, estic molt content», ha explicat Castillo a Regió7. Fins ara, el premi màxim que havia venut era de 200 euros. Preguntat sobre la identitat dels afortunats, el venedor diu que desconeix d'on és el guanyador de l'1,5 milions d'euros. Sí que, en canvi, desvetlla que els dos agraciats amb els premis de 20.000 euros són de Solsona mateix i que són «clients habituals, de classe treballadora i que necessitaven els diners». Per aquest motiu s'ha mostrat doblement satisfet.