El Zoo del Pirineu estrena el proper 10 de desembre el curs de falconeria, «una activitat molt demanada pels nostres visitants», segons fonts del centre situat a Odèn, al nord del Solsonès, que ha afegit que durant una jornada de set hores les persones visitants podran adquirir el coneixement bàsic i una experiència propera amb les aus rapinyaires.

Ha estat un any difícil per al zoo, que ha hagut de fer front a unes condicions meteorològiques que no han afavorit l'afluència de visitants. «Hem resistit i ens hem adaptat amb idees com ara anar a les escoles. Ens hem desplaçat amb els nostres animals als centres educatius, que han pogut gaudir dels animals sense el cost addicional del desplaçament i sense el risc de cancel·lació en l'últim moment pel temps», han explicat fonts del centre.

A més, en casos de fred, pluja, o vent fort, l'activitat Toca-toca s'ha desenvolupat a la botiga del zoo, «on hem explicat als visitants coses interessants sobre els animals del nostre país», afegeix el centre, que enguany obrirà tots els dies de l'any.