Els nens són els grans protagonistes de les festes de Nadal, l'època en què reben jocs i joguines. Amb l'objectiu que cap nen de Solsona es quedi sense regal a causa de la situació econòmica de les seves famílies, Creu Roja Solsona va organitzar una recollida de joguines noves.

L'estand de l'entitat, just al costat del tió gegant de la plaça Major que donava la benvinguda a la fira, va rebre nombroses visites de persones que volien fer la seva aportació, tot i que els responsables de Creu Roja van puntualitzar que «fins al proper dia 28 d'aquest mes es poden fer aportacions a la seu de l'entitat».

Els receptors d'aquestes joguines solidàries són «usuaris del Banc dels Aliments que gestionem Creu Roja o bé derivats dels serveis socials municipals i de Càritas», van explicar les responsables de recollir joguines, que entregaven als presents el llibre El viatge, l'obra guanyadora del primer concurs de contes de la Fira del Tió, celebrada l'any passat, i que és obra de Marina Bajona i Júlia Arumí.