Per primera vegada, Solsona disposa de cartelleres a la via pública. L'Ajuntament ha decidit col·locar-ne un total de vuit repartides a diferents punts de la ciutat. Es tracta d'un disseny original amb ferro i l'escut de Solsona retallat a la planxa projectat pels serveis tècnics municipals.

Les cartelleres s'han instal·lat al Vall Fred, davant del Teatre Comarcal, a la plaça del Camp, al passeig del Pare Claret tocant amb l'avinguda del Cardenal Tarancón, al Vall Calent, a prop del monument a la Sardana, a la carretera de Torà, a la cruïlla de l'avinguda de Sant Jordi amb el carrer de Pere Màrtir Colomés, a l'avinguda del Pont i a la carretera de Manresa en l'enllaç amb el carrer de la Serra del Verd.

Segons fonts del consistori, en els propers dies s'hi faran els acabats, ja que falta col·locar-hi uns vinils. El cost d'aquesta actuació, inclòs dins el capítol d'inversions d'aquest exercici, és de 7.890 euros. El grup municipal d'ApS-CUP va demanar incorporar-lo al pressupost, tot i que la col·locació de cartelleres també formava part del Pla del mandat 2016-2018.