Les regidories de Salut i Polítiques d'Igualtat i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Solsonès incorporen ioga de la feminitat i dansa del ventre en el programa solsoní «Salut, consciència i moviment».

Una de les principals novetats, «El ioga de la feminitat», es considera una disciplina que uneix els beneficis de la pràctica del ioga amb eines d'autoconeixement del cos femení. El taller s'ofereix en una única sessió, de quatre hores, que s'impartirà el 16 de març al Casal de Cultura i Joventut.

La segona novetat del programa és el taller de dansa del ventre, una formació que permet connectar el moviment, la respiració i la consciència del propi cos. El taller s'oferirà en quatre sessions la tardor del 2019.

El programa manté, per segon any consecutiu, els taller adreçats al públic masculí sobre paternitat conscient. Les sessions, que s'oferiran el mes de novembre, serveixen per fomentar la corresponsabilitat en la cura dels infants i oferir eines als pares per a una paternitat conscient, concretament a pares amb infants de 0 a 12 anys.

Els cursos de taitxí amb el nom de «Salut, consciència i moviment», opció escollida per persones que busquen la relaxació del cos i la ment, es farà en dues edicions, la primera serà el maig i la segona el desembre.