Aquest divendres el vespre la Sala Polivalent de Solsona ha acollit a divuitena edició de la Nit de l'Esport del Solsonès, en el decurs de la qual s'han reconegut més de 50 esportistes. L'acte es va iniciar a dos quarts de vuit del vespre a l'auditori del mateix equipament amb la xerrada "Esport i alt rendiment", a càrrec de Francisco Martín Varela, competidor, entrenador mestre i formador de taekwondo.

Un cop finalitzat, a la sala gran de la Sala Polivalent es va dur a terme el lliurament de guardons de la divuitena edició a més de 50 esportistes nominats en les categories d'esport escolar, equips federats, reconeixement a la trajectòria esportiva i esport individual d'alt nivell. L'acte va anar a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, el conseller comarcal d'Esports, Albert Bajona, i el regidor de l'Ajuntament de Solsona Lluís-Xavier Villaró.

Quant als premiats, en la categoria d'esport individual, els més destacats van ser a Roger Comas i Aynés, amb un reconeixement a la seva trajectòria com a jugador del Club Bàsquet Solsona durant 25 temporades, i el premi a Aleix Orrit, en Taekwondo, Campió d'Espanya Universitari 2018, Campió de Catalunya Universitari 2017 i tercer classificat en el Campionat de Catalunya absolut 2017.

L'escola Setelsis va ser la més guardonada amb tres dels sis premis, en la categoria d'Esport Escolar, quedant Segons classificats a la Final Nacional de Catalunya de Cross per equips alevins masculins l'any 2006 i 2007 i també femení l'any 2008.

En equips federats només es va atorgar un premi al Futbol Base Solsona Arrels- Infantil Masculí, que va quedar Primer classificat a la segona divisió grup 29 infantil masculí i també pel seu ascens de categoria.

La divuitena Nit de l'Esport del Solsonès, arribant a la seva majoria d'edat, va ser dirigida pel músic Marc Anglarill amb la sala gairebé plena. Un cop finalitzat, hi va haver un piscolabis pels assistents.