El Consell Comarcal organitza la quinzena Fira del Trumfo i la Tòfona la segona setmana del mes de març. La fira es farà a la plaça del Camp de Solsona.

La fira d'enguany s'encetarà el dijous dia 7 de març amb un taller de cuina a càrrec de Laia Coma i Roger Vilaginés, del Restaurant La Mare de la Font de Solsona. En aquest taller, els trumfos i la tòfona en seran els protagonistes i també inclourà un maridatge de diversos tipus de vins.

També el dissabte dia 9 de març a les dotze del migdia, la festa oferirà el tast de vins, a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Solsona, a càrrec de l'enòleg Agustí Torelló.

Els dies 9 i 10 de març, a part del ventall divers de paradistes, el Consell aposta pels espectacles complementaris en forma d'actuacions musicals i tallers infantils. Així, es podrà escoltar música en directe el dissabte a dos quarts de nou del vespre amb el solsoní Maxi Balceda i el diumenge a partir de les dotze del migdia amb el trio Airstream Swing band.

Pel que fa als tallers infantils, es portaran a terme el dissabte al matí, a càrrec de Romi Lamolla, que oferirà tallers de maquillatge facial, i el diumenge, també al matí, amb l'activitat Sentitoca, un conjunt de jocs per aprendre a jugar amb els sentits.