Ahir, dimecres, van començar les obres per reconstruir un tram de vorera de la plaça de les Moreres de Solsona. El treballs afecten uns trenta metres lineals de formigó, propers al revolt de Cal Reig, i que estaven en mal estat.

Segons explica la regidora d'Urbanisme i Serveis, Rosó Barrera, «el paviment d'aquesta zona era de formigó molt vell i, a més a més, s'havia deteriorat per diverses intervencions de reparació de la xarxa d'aigua». Darrerament s'hi ha col·locat una canalització nova definitiva per no haver de reobrir la vorera. Per això s'ha considerat que «ara és el moment oportú per refer-ne el paviment, i més tenint en compte que ens trobem davant la façana més monumental de la ciutat».

El 28 de gener la Junta de Govern Local va adjudicar aquests treballs a l'empresa Brichs Obres i Construccions per un import de 12.422 euros.

L'acabat final del nou paviment serà del mateix tipus de panot que hi ha a la resta de vorera de la plaça, tot i que s'hi mantindrà un accés per a vehicles amb formigó raspallat.

Està previst que les obres tinguin una durada aproximada de tres setmanes i que es puguin veure finalitzades a començament de març.