L'Ajuntament de Solsona continuarà la ronda de visites als diferents barris de la ciutat per fer un seguiment de les últimes actuacions realitzades i recollir possibles aportacions. Les visites, que es van iniciar a principi del mes de febrer, continuaran els propers divendres 22 de febrer a les quatre de la tarda amb una trobada a la plaça Sant Joan a càrrec d'Antoni Carralero, regidor temporalment adscrit al nucli antic.

La resta de visites es concentraran dissabte al matí. A les deu, la regidora Isabel Roca ha convocat la ciutadania de la Creu Blanca al camí de la Creu. A les onze, Car-ralero serà al parc infantil del Tossal i el Serrat d'en Mingo. També a un quart de dotze, Roca es reunirà amb els veïns del sector del Pont a la placeta de l'edifici Tauro. I finalment, a dos quart d'una, amb els de la urbanització de la Cabana d'en Geli.

En dues setmanes des que es va iniciar el projecte, l'Ajuntament ha dut a terme quatre visites de barri, inclosa la dels polígons industrials el divendres 8 de febrer. Aquestes reunions, concebudes des del 2015 com un canal de participació ciutadana, es programen anualment, tot i que en alguns casos s'han dut a terme amb més freqüència.

La ciutat està dividida en divuit sectors per a aquest fi. A cadascuna de les zones hi ha assignats en grups entre tres i sis regidors del govern municipal, que actuen d'interlocutors directes de cada barri amb l'Ajuntament.