La regidoria de Medi Ambient, Parcs i Jardins de Solsona i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitzen una xerrada sobre els arbres en entorns urbans.

La conferència serà dirigida pel biòleg expert en arboricultura Josep Selga i es titula «L'arbre urbà, un destorb o un valor?». De fet, Selga, que és l'assessor d'espai verd de l'Ajuntament, ja va oferir una altra conferència l'any 2017 relacionada amb el mateix tema, anomenada «L'arbre en el disseny urbà».

La xerrada d'enguany es fa dins el marc del projecte de Viles Florides, que posa en valor la riquesa natural i paisatgística del territori, al qual Solsona està adherida des del 2015.

El col·loqui es durà a terme el pròxim dimecres 27 de febrer a les vuit del vespre a la sala cultural de l'Ajuntament amb l'objectiu d'explicar a la ciutadania els beneficis i els inconvenients de l'arbrat dins la ciutat i com es realitza la seva gestió i manteniment, com també la selecció d'espècies, l'esporga i les necessitats hídriques, entre altres.