Una jove va resultar ferida lleu en una explosió que va tenir lloc ahir en un pis de Solsona. Els fets van passar al migdia al carrer de Segarra de la capital comarcal -als afores del municipi- i encara no se saben els motius de la deflagració, tot i que els Bombers asseguren que va ser fortuït i en cap cas perquè la persona afectada manipulés material que hagués pogut provocar una explosió.

Els Bombers també descarten que l'explosió hagi estat provocada per Gas Natural, ja que l'immoble afectat no en disposa. La noia ferida tenia cremades a les cames i en un braç i va ser atesa pel personal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que es va desplaçar a l'habitatge afectat, i va ser traslladada posteriorment al Centre Sanitari del Solsonès. També es van desplaçar al lloc de l'accident agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra i dues dotacions de Bombers a les 13.09 h., quan van rebre l'avís.

L'explosió va tenir lloc, exactament, al lavabo del pis, just on era la persona que va resultar ferida en aquell moment. Diversos envans van resultar afectats, un fins i tot va cedir. En aquell moment hi havia tres persones més en l'habitatge, que van resultar il·leses. Tot i que l'explosió va danyar algunes de les partes, l'estructura de l'immoble no va resultar malmesa i no va caldre la inspecció de l'arquitecte municipal.