10 de març de 2019
10.03.2019
Regió7

Solsona ofereix una nova edició de formació dirigida a persones no professionals

El Consell Comarcal avisa que encara hi ha places disponibles per poder formalitzar la inscripció

09.03.2019 | 23:12
Solsona ofereix una nova edició de formació dirigida a persones no professionals

L'àrea de serveis socials del Consell Comarcal encetarà, dimecres de la setmana vinent, la cinquena edició de la formació dirigida a persones cuidadores no professionals, que constarà de deu sessions d'una hora i mitja de durada cadascuna.

Segons la tècnica coordinadora del grup de suport per a cuidadors, Lluïsa Camps, es tracta d'una formació que s'ha implantat «amb l'objectiu de dotar de mitjans i recursos als cuidadors no professionals, per tal de poder prestar millor una feina que, en molts casos, és invisible». Aquesta programació pretén crear un espai per tal que la persona cuidadora pugui expressar les seves preocupacions i, a la vegada, adquirir competències per abordar la sobrecàrrega que suposa tenir cura d'una persona depenent.

Pel que fa al contingut de la formació, s'abordaran diferents aspectes sobre les necessitats de les persones cuidadores, la gestió de l'estrès que pot suposar la cura, cures bàsiques, pautes alimentàries, tècniques de mobilització i aparells per facilitar l'atenció.

Per assistir a aquesta formació, organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès amb col·laboració del Centre Sanitari del Solsonès, cal fer inscripció prèvia a l'àrea de Serveis Socials de l'ens comarcal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook