El pròxim dissabte 23 de març, Solsona acollirà la prova de nivell o mock exam per a les persones interessades a sotmetre's als exàmens oficials d'anglès de Cambridge. Per a poder dur a terme la prova de nivell, cal inscriure's fins el dia 20 de març de manera gratuïta posant-se en contacte amb l'Ajuntament de Solsona o enviant un correu electrònic a l'adreça dvendrells26@gmail.com. Cal indicar el nom i cognoms, la data de naixement, el DNI i l'examen del qual es vol fer el simulacre, que pot ser el KET, el PET, el First o l'Advanced.

Aquesta prova de nivell, que servirà per fer un simulacre dels exàmens oficials que es duran a terme el proper mes de juny de 2019 a la mateixa ciutat, cada any augmenta en nombre de participants segons la regidoria d'Educació, fet que justifica la realització dels exàmens oficials a la capital de la comarca.

El 26 d'abril es tancarà el termini d'inscripcions als exàmens KET (A2), PET (B1) i CAE (C1), programats per a l'1 de juny, mentre que el 3 de maig serà l'últim dia per al FCE (B2), que es durà a terme el 8 de juny, i Young Learners, el 27 de juny. Les persones que hi estiguin interessades també poden informar-se'n mitjançant el correu electrònic dvendrells26@gmail.com.

Els preus són els següents:

KET for schools (A2) - 90,28 euros

PET for schools (B1) - 97,54 euros

First for schools (B2) - 180,66 euros

Advanced (C1) - 185,79 euros

YLs Starters - 57,14 euros

Movers - 59,20 euros

Flyers - 61,75 euros

L'any passat a Solsona els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge van tenir 55 examinands, dels quals van aprovar el 74,5 per cent. Aquestes proves són de les més prestigioses i estan internacionalment reconegudes, motiu pel qual la regidoria d'Educació hi aposta cada any. D'aquesta manera es vol fomentar l'aprenentatge de la llengua anglesa entre els infants, joves i adults.