El pròxim dissabte 23 de març, Solsona acollirà la prova de nivell o mock exam per a les persones interessades a sotmetre's als exàmens oficials d'anglès de Cambridge. Per poder dur a terme la prova de nivell, cal inscriure's fins al dia 20 de març de manera gratuïta posant-se en contacte amb l'Ajuntament de Solsona.

Aquesta prova de nivell, que servirà per fer un simulacre dels exàmens oficials que es duran a terme el proper mes de juny del 2019 a la mateixa ciutat, cada any augmenta en nombre de participants segons la regidoria d'Educació, fet que justifica la realització dels exàmens oficials a la capital de la comarca.

L'any passat a Solsona els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge van reunir 55 examinats, dels quals van aprovar el 74,5 %. Aquestes proves són de les més prestigioses i estan internacionalment reconegudes, motiu pel qual la regidoria d'Educació hi aposta cada any perquè considera que d'aquesta manera es fomenta l'aprenentatge de la llengua anglesa entre els infants, joves i adults.