Sara Alarcón, presidenta del Consell Comarcal, ha intensificat les reunions amb CatSalut per fer possible el nou model de gestió del Centre Sanitari del Solsonès. Aquesta setmana s'han de trobar.

Durant la sessió ordinària de la Junta del Centre Sanitari del Solsonès, que es va dur a terme ahir el vespre al Consell Comarcal, la presidenta va comunicar que aquesta setmana tindrà una nova reunió amb membres del departament de Salut per pressionar per a l'arribada d'una nova gestió del centre que faria front a totes les necessitats, tant econòmiques com d'atenció a la ciutadania, i que actualment no inclou.

Aquesta trobada es durà a terme abans de la reunió entre els membres del comitè del Centre Sanitari i el Consell Comarcal del proper 26 de març, que hauria de servir per signar el reconeixement de deute que els treballadors reclamen. De fet, segons ha explicat David Ricart, responsable de Sanitat de Comissions Obreres de les Terres de Lleida, el 26 de març és l'últim dia per signar el reconeixement dins la legalitat i que, en cas contrari, el comitè dels treballadors del Centre Sanitari haurien de presentar una denúncia formal per tal que es pogués reconèixer el deute.

A més a més, la sessió de la junta també va servir per ratificar el pagament del cinquanta per cent de les DPO (pagament per objectius), el qual va ser votat a favor per unanimitat, com també la ratificació de l'acord a què es va arribar el 17 de gener del 2019, en què es reconeixien les DPO de l'any 2017, de les quals es va votar a favor.