El Centre Sanitari del Solsonès ajustarà, a partir del proper dia 1 d'abril, el seu horari del servei d'atenció primària a la instrucció del Servei Català de la Salut, d'aplicació a tots els centres d'atenció primària de Catalunya.

El nou horari d'obertura destinat a l'atenció primària serà de les 8 del matí a les 8 del vespre. Fora d'aquest horari es continuarà oferint com fins ara el servei d'urgències sense cap canvi.

Aquesta mesura ve impulsada pel Servei Català de la Salut atenent als criteris d'homogeneïtat d'horaris i d'ordenació de la cartera de serveis a tot Catalunya, amb la finalitat de millorar l'equitat territorial en tots els centres d'atenció primària (CAP) i també millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laboral dels professionals.

El CatSalut considera que, amb caràcter general, l'horari de finalització del funcionament de tots els CAP i ASSIR (serveis d'atenció a la salut sexual i reproductiva) del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) ha de ser a les 20 hores.