Després d'un resultat ajustat en les votacions de les fotos finalistes, David Aubarell ha acabat guanyant el sisè Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram. Ho ha fet amb una foto del castell de focs del dimecres de cendra per darrere la façana monumental de la ciutat i el Castellvell il·luminat al fons. Aquest dilluns al vespre li han fet entrega del premi, valorat en 130 euros, l'alcalde, David Rodríguez, i el president de l'Associació de Festes del Carnaval, Joan Solé.

En el període de votació popular, la foto de David Aubarell (@david_aubarell) va sumar un total de 1.463 m'agrada a les xarxes socials de les entitats convocants del concurs, pocs més que la foto finalista de Carles Vilaseca (@litusvp), seguida de la de Víctor Pisa (@pisflo).

El Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram és convocat des de fa sis edicions per la regidoria de Promoció Econòmica i l'Associació de Festes per fomentar la presència del Carnaval a Instagram i popularitzar-lo a les xarxes socials a partir de la mirada participativa del públic.