Sant Ponç de Prades de la Molsosa prepara la vintena edició de la tradicional fira, on es barreja cultura i oci. Aquesta fira és organitzada per l'Associació Cultural de Prades.

La festa es durà a terme el proper 5 de maig i disposarà d'espais gastronòmics, i també de la venda de productes artesans com la mel o embotits, tot i que també hi haurà diverses actuacions musicals.

La jornada s'iniciarà amb un esmorzar obert a tothom amb un preu de 5 euros i també amb l'obertura de la fira d'artesania i música al carrer. També s'hi podrà veure una cercavila pels carrers de Prades a càrrec de la Diatònica.

Seguint amb l'artesania i la tradició, a les 11 del matí hi haurà una demostració de treballs del camp amb cavalls a càrrec de Jordi Terrazas d'Equibru, Claret de Cavallers, i també es farà una de-mostració de bitlles catalanes a càrrec de la Colla de la Fusta i el Ferro.

A partir de les 2 del migdia es farà el dinar amb una arrossada popular a un preu de 15 euros per comensal. Abans, però, hi haurà un vermut a la 1 del migdia.

La fira d'artesania finalitzarà a les 5 de la tarda amb el ball folk amb la Diatònica.

Els organitzadors expliquen que la fira es du a terme gràcies a la gestió i l'organització de forma directa per part dels veïns de la localitat, com també per «persones que estimen Prades».