28 de abril de 2019
28.04.2019
Regió7

L'associació Territori de Masies explicarà els seus projectes cooperatius durant la Fira de Sant Isidre

L'entitat va néixer el 2014 amb l'objectiu de preservar i difondre la identitat del sud del Solsonès

28.04.2019 | 00:16
Caminada de Territori de Masies

Territori de Masies tindrà representació a la Fira de Sant Isidre amb un estand on es podrà veure una mostra dels seus productes i serveis. En aquest estand s'oferirà informació sobre el procés de cooperativa de la zona.

Territori de Masies, que va néixer l'any 2014 amb la intenció de conservar la identitat del sud del Solsonès, donarà informació durant tot el cap de setmana de la fira sobre el procés de Cooperativa del Territori de Masies que engloba els municipis de la Molsosa, Pinós, Riner, Clariana de Cardener, Llobera i Pinell de Solsonès. Amb això es pretén donar a conèixer el projecte col·lectiu, què fa i també intercanviar impressions sobre el que pot arribar a fer en un futur immediat. També vol repensar la seva organització en el marc del cooperativisme rural sense afany de lucre, sent una cooperativa mixta de consum i serveis a empreses i productors.

Du a terme projectes com Tasta Territori, de promoció del producte local del baix Solsonès i rodalia, i Bassadòria, que consisteix en la preserva dels espais forestals, i Territori de Masies Coop. Procés obert sobre com organitzar les diferents activitats i serveis que avui ofereix l'associació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook