Esquerra Republicana del Solsonès inicia els actes de campa-nya per a les municipals del 26 de maig amb un acte que tindrà lloc aquest diumenge, 5 de maig, al passeig del Pare Claret a dos quarts d'una del migdia.

L'acte tindrà la presència de Jon Iñarritu, diputat al Congrés per EH Bildu, Xavier Castellana, senador per Lleida a les Corts espa-nyoles, i David Rodríguez, alcalde de Solsona.

Al mateix acte, la formació presentarà les candidatures republicanes dels municipis de la comarca per als pròxims comicis locals amb la presència de Ramon Costa, alcaldable de la Coma; Ester Puntes, alcaldable de Guixers; Francesc Riu, de Sant Llorenç de Morunys; Albert Solé, alcaldable d'Odèn; Marc Rafart, alcaldable de Lladurs; Josep Caelles, alcaldable d'Olius; Xavier Castellana, alcaldable de Riner; Albert Bajona, de Clariana de Cardener; Benjamí Puig, alcaldable de Pinell; Marc Casabosch, alcaldable de Castellar de la Ribera; Dolors Caelles, alcaldable de Llobera; i finalment Ignasi Campà, alcaldable de Pinós.

En cas de pluja la trobada de presentació es durà a terme al local d'ERC a Solsona. L'acte es clourà amb un aperitiu per a tots els assistents.