L'Agència de Desenvolupament Local ha iniciat la segona Setmana de l'Ocupació a Solsona per apropar l'alumnat de secundària a les empreses del territori i les seves oportunitats professionals de futur. Concretament, hi prendran part 130 alumnes de 4t d'ESO de l'institut Francesc Ribalta i l'escola Arrels Secundària.

Una de les activitats és l'exposició «Made in SolCar», que es va fer l'any passat, que es pot visitar fins a final de mes al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató. S'hi presenten una trentena d'empreses del Solsonès i Cardona i el seu producte a través d'anècdotes curioses i les professions més destacades que s'hi vinculen. Tot i que s'hi organitzen visites escolars prèviament concertades, també és oberta al conjunt de la ciutadania en l'horari de la biblioteca.

Paral·lelament, els dies 13 i 16 d'aquest mes alumnes de 4t d'ESO visitaran cinc empreses de diferents sectors econòmics en funció de les seves preferències i motivacions personals, i coneixeran de primera mà experiències de persones que hi treballen.