Resol Fotografia organitza, un any més, el Zoom Fotogràfic de la Fira de Sant Isidre, un concurs que premia les millors fotografies de les diverses temàtiques que es podran veure al llarg d'aquest cap de setmana.

El concurs es durà a terme aquest dissabte, 11 de maig, a partir de les 9 del matí i hi haurà temps per poder-hi participar fins a les 1 del migdia, tot i que serà necessària la inscripció prèvia a la botiga Resol Fotografia, al carrer Sant Nicolau número 4.

El preu de la inscripció és de 8 euros i inclou un tiquet per esmorzar, el revelatge de les fotografies i una foto de record del XXII Zoom Fotogràfic.

En aquest es poden presentar fins a 5 imatges separades en tres categories: fins a 3 fotos de temàtica de la Fira de Sant Isidre, 1 fotografia de Solsona, i també una imatge del Comerç de Solsona.

El concurs és obert a tothom i s'atorgaran diversos premis: 60 euros per a les millors fotografies de cada tema, com també 100 euros en vals de compra per a la millor imatge dels comerços i 100 euros a la millor col·lecció.