Avui s'inicia la 67a edició de la Fira de Sant Isidre, coneguda com la «Festa Major del Solsonès», amb un cap de setmana carregat de festa, gastronomia i ramaderia.

Al llarg de tot el cap de setmana, la capital solsonina acollirà més de 120 expositors d'arreu de la comarca com també de la resta de territori català. El certamen oferirà mostres de productes alimentaris locals i exposicions relacionades amb l'automobilisme.

La fira s'inaugura aquest matí amb l'obertura oficial a càrrec de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, a l'edifici del Consell Comarcal del Solsonès. Un cop finalitzat l'acte inaugural, començaran el concurs d'empresaris del Solsonès així com els tallers, com el de llana i cotó, que es duran a terme avui, divendres.

El certamen solsoní continuarà fins diumenge. En aquests tres dies les mostres bovines, ovines i equines hi seran ben presents, com cada any, així com l'espai gastronòmic, que enguany ha pres gran part de protagonisme amb l'hora del vermut, la cargolada solidària o les actuacions musicals.