14 de maig de 2019
14.05.2019

La biblioteca Carles Morató celebrarà el quart aniversari amb un concurs de punts de llibre

13.05.2019 | 22:55
Guanyadora en l'edició del 2018

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona convoca el quart concurs de punts de llibre per commemorar el quart aniversari de la biblioteca Carles Morató de Solsona, que serà el mes de juny. Enguany, el certamen s'adreça als alumnes de primer i segon de primària. Hi col·labora el Pla Educatiu d'Entorn.

Aquest concurs té per objectiu fomentar la creativitat entre els nens i nenes i estrènyer els vincles que tenen amb la biblioteca. L'any passat va guanyar-lo Andrea Fernández, aleshores alumna de 6è de l'escola Setelsis.

Les bases de la convocatòria són molt similars a les de les edicions anteriors, si bé cada any s'adreça a un cicle educatiu diferent, i enguany és per als nens i nenes de cicle inicial de primària. En una cartolina s'ha de fer un dibuix de temàtica i tècnica lliures, per una cara, i escriure una frase, per l'altra, sobre què els inspira la biblioteca o què és el que més els agrada de l'equipament, juntament amb les dades de contacte.

El punt de llibre guanyador serà imprès i distribuït per la biblioteca Carles Morató. L'infant que en sigui l'autor serà premiat amb un val de 25 euros per bescanviar per material de dibuix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook