L'Associació de Circ del Solsonès oferirà activitats aèries a Sant Llorenç de Morunys després «que al llarg d'aquest any hagin tingut una bona participació d'alumnes», expliquen els responsables de l'organització.

Les teles aèries no són una novetat al municipi, abans s'oferien a través del gimnàs Impuls i es feien al teatre municipal, «fins que la responsable de la gestió va plegar al final de gener», expliquen.

L'activitat es durà a terme al Pavelló Municipal d'Esports del municipi mentre que en altres edicions es duien a terme al teatre.

Les activitats ja van començar el mes d'abril passat de manera oberta i gratuïta, on les persones interessades van poder provar les diferents modalitats.

Actualment, des del principi d'aquest mes de maig s'han obert inscripcions i s'estan impartint tallers els dimarts de 19.00 h a 20.30 h i els dimecres de 15.00 h a 16.30 h.

Això ha estat possible gràcies a totes les participants, a la col·laboració de l'Ajuntament, a l'escola Vall de Lord, l'Ampa i l'Associació de Circ del Solsonès.