El Consell Comarcal del Solsonès ha executat unes obres a l'oficina de turisme de la vall de Lord situada a Sant Llorenç de Morunys, arran de les converses mantingudes amb l'Associació de Turisme de la Vall de Lord.

Aquestes obres, que es van iniciar al començament de març, han consistit a refer el paviment de l'oficina de turisme, ja que l'anterior, de parquet, estava en bastant mal estat. També s'han pintat les parets i s'ha reorganitzat el mobiliari per tal de millorar la comoditat dels treballadors i dels mateixos visitants. Finalment, també s'ha col·locat una canal exterior per recollir les aigües pluvials de la teulada i evitar així problemes d'humitats a l'oficina.

L'oficina de turisme de la vall de Lord, titularitat del Consell Comarcal, està gestionada a través d'un conveni per l'Associació de Turisme de la Vall de Lord per tal que s'hi desenvolupin les funcions d'oficina d'informació, difusió i atenció turística de la comarca del Solsonès i en especial de la vall de Lord, i de punt d'acolliment del centre de BTT Solsonès.

Aquesta oficina de turisme és adscrita a la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya.