La Setmana de la Gent Gran té un programa d'actes fins dissabte. Després de l'obra teatre Polítics i el dinar de la Gent Gran d'aquest cap de setmana passat, aquesta setmana es podran participar en gairebé una vintena de propostes, la majoria de les quals són gratuïtes.

Demà, dimecres, es durà a terme un cafè-col·loqui anomenat «Gent gran, lliures per estimar?» organitzat pel Servei d'Atenció Integral del Solsonès. Serà a càrrec d'Arseny Maximov, responsable del servei d'atenció psicològica de la Fundació Enllaç, i tractarà sobre l'amor i el desig, l'amor homosexual i altres formes d'estimar.

Dijous, 13 de juny, es portarà a terme una xerrada sobre intel·ligència emocional i consciència a càrrec d'Ester Colell, com també un taller d'esmorzars saludables i una sessió de maridatge de vins amb productes locals.

El dia 14, divendres, hi haurà un taller de te i pastes. I finalment, una novetat d'enguany serà un joc d'escapada que tindrà lloc dissabte, dia 15, en què caldrà fer servir la lògica i l'enginy per aconseguir sortir d'una habitació en una hora.